Нашата листа е балансирана и е съставена от хора, за

...
 Нашата листа е балансирана и е съставена от хора, за
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС внесе за регистрация листата си в Стара Загора за предстоящите парламентарни избори

  " Нашата листа е уравновесена и е формирана от хора, за които е значимо всяко обитаемо място, всеки човек и проблем. В нея има хора с доста опит и престиж, с доста юношески хъс и предпочитание за работа. Нашите претенденти знаят какво значи държавен и общински бюджет, какви са настоящите тематики и проблеми на обществото. Те са същински загрижени за ориста на минно-енергийния комплекс " Марица-изток ", сподели регионалният координатор на ГЕРБ в Стара Загора Радостин Танев, който внесе за регистрация в РИК листата с 22-ма претенденти за народни представители за идните предварителни избори на 2 октомври. 
 
Той съобщи, че както постоянно предизборната акция, която ще води ГЕРБ-СДС, ще бъде дейна, положителна и претендентите за депутати, които ще се явят на предварителните парламентарни избори, ще бъдат измежду хората. " Хората в листата са специалисти и са виновни към това, което вършат. Не е значимо кой на кое място е, тъй като става въпрос за един тим, какъвто постоянно сме били. По-сплотена организация не сме имали, а това е значимо както за нас, по този начин и за нашите гласоподаватели ", разяснява Радостин Танев. 
 
Водач на листата е Красимир Вълчев - министър на образованието и науката в мандата на 44-ото Народно заседание. Втори е Маноил Манев, а трета - Илиана Жекова. На четвърто място е Мартин Паскалев, зам.-председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Стара Загора.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР